Welke voeding is goed voor mijn kitten?

De belangrijkste vraag: wat voor voeding is lekker en ook goed voor jouw kitten? Wij hebben het antwoord voor je.

Lekkere én goede voeding voor mijn kitten

Als baasje van een (of meer) kitten(s) heb je een belangrijke rol als het gaat om voeding. Jij bepaalt immers wat je je kitten voorschotelt. Het enige waar zij over beslist is of ze het opeet of niet. Lekker én goed gaat helaas niet altijd samen. Zo kunnen bepaalde kliekjes erg lekker gevonden worden door je kitten, maar hebben die helemaal niet de juiste bouwstoffen voor je kitten. De belangrijkste vraag: wat voor voeding is lekker en ook goed voor jouw kitten? Hieronder het antwoord.

Wat is goede voeding voor mijn kitten?

Voeding die rijk is aan de juiste vitaminen, mineralen, eiwitten en calorieën zijn belangrijk voor je kitten om goed te groeien. De speciaal samengestelde brokjes of zachte brokjes van Bianco bieden alles wat je kitten nodig heeft voor een vitaal en gezond leven. Je moet haar zelf natuurlijk nog wel de aandacht, liefde en verdere verzorging geven, maar qua voeding zit je dan in ieder geval goed.

Wat is minder goede voeding voor mijn kitten?

Het kan verleidelijk zijn om je kitten de kliekjes te geven van het avondeten, maar goed is het meestal niet. Vooral van de kruiden in het eten dat wij gewend zijn kan het maagje van je kitten van streek raken. Daarnaast is ongekookt vlees of vis vanwege hygiëneoverwegingen ook niet verstandig om te geven. Verder is het beter om botjes (gekookt of niet) te vermijden, aangezien ze zich daarin kan verslikken. Het beste idee is om voeding van Bianco speciaal voor kittens te geven. Die is gezond, 100% compleet in voedingsstoffen én lekker.

Goede voeding voor een fijn leven

De juiste voeding draagt bij aan de groei van je kitten, maar ook aan de ontwikkeling van haar immuunsysteem. En dat is van groot belang voor haar hele leven. Een goed immuunsysteem zorgt er – net als bij mensen – voor dat de kans op ziekten een stuk kleiner zijn. Oftewel; goede voeding voor je kitten draagt bij aan een fijn leven.

Bianco-Kattenvoeding

DE BESTE VOEDING VOOR JOUW KITTEN

Altijd 100% compleet in de dagelijkse behoefte aan vitamines, mineralen en voedingsstoffen van je kitten.

Naar assortiment

 

Meer artikelen in

kitten voeding